18 Eylül 2022 Pazar

Sahte insanlar yerine, Kırsalda azla yetinirim.. Ahmet Çakır ile Yeni Bi...

Ahmet Çakır, Geçirdiği bir kalp rahatsızlığı sonrası açık kalp ameliyatı geçirdikten sonra aslında her şeyin ne kadar geçici ve anlamsız olduğunu idrak edip İstanbul'daki işini, evini, çevresini özetle her şeyini geride bırakarak, Balıkesir Gönen'de iç kesimde 2 dönümlük bir arazi alıyor, eşyalarını araziye yığıyor ve tek başına ahşap evini yapıyor. 
Biz onunla 2 sene önce pandemi sebebiyle uzaktan bir söyleşi yapmıştık. Şimdi bu videomuzda ne mutlu bize ki yüz yüze bir söyleşi yapma şansı yakaladık. Çiftlik turu yaptık, evinin kapılarını kendi youtube kanalından önce bizim kanalımıza açarak bizi onore etti. Burada yılları nasıl geçti? Mutlu mu? Pişmanlıkları var mı? Keşkeleri var mı? Yeni hedefleri projeleri neler? Yalnızlıktan sıkılıyor mu? Bu geçen süreç ona neler kattı? Hiç geri dönmeyi düşündü mü? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası videomuzda. 
Yeni takım arkadaşım, yoldaşım, yeni kamera ve mikrofonlarımızla özenle çekip, profesyonel montaj programında uzun saatler montaj yaptığımız videomuzun kalitesi tam da bizi bu zaman kadar hiç yalnız bırakmayan ve her gün büyüyen ailemize layık oldu. Beraber büyümeye devam edeceğiz...

Teşekkürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder