22 Ağustos 2023 Salı

9 KADIN EL ELE ÖYLE BİR BİRLİK KURMUŞLAR Kİ..YAPAMAZSINIZ DİYENLERE KULA...

Yine ilham veren bir hikaye ile karşınızdayız. Yaşadığı yere fayda sağlamak ve iz bırakmak isteyen, ihtiyaç sahiplerine ve çeşitli baskılarla özgüvenini yitirmiş kadınlara istihdam sağlamak adına 9 Kadın ele ele vererek Ortaca Kadın Girişimci kooperatifini kurmuşlar. Aynı zamanda bölgedeki israf olan, yerde kalan meyvelerini ülke ekonomisine kazandırıyorlar. Kuru meyveler, sirkeler, dondumalar üretiyorlar. Hiç bir kimyasal kullanmadan üretim yapıyorlar. Aynı zamanda el işi ürünler üreten kadınların ürünlerini de satarak onlara maddi imkanlar sağlıyorlar. Tek kurtuluş reçetemiz bu. Hayal Kurmak, Üretmek ve Çok Çalışmak! Hikayenin tüm detayları ve tesis turu videomuzda. iyi seyirler

2 yorum:

  1. Diyorki: "Günümüzde su ayak izi, deymi karbon ayak izi, sürdürebilirlik .."

    İyilik yaptigini zannederek özveriyle emek veren, ama en cani, en tehlikeli küreselci propagandayı benisemiş bir zavallı insan örneği. Bilmem Siz benim ne demek istediğimi anlayabilirmisiniz?

    Anlamak isterseniz, lütfen buradan konuya girin:

    İklim kontrolü ile iklim değişimi nedir, kim yapar, kime yarar, kime zarar verir?
    https://geoarchitektur.blogspot.com/p/soru-ve-cevaplar-iklim-kontrolu-ile_8.html

    YanıtlaSil
  2. Küresel iklim ısınmıyor, ama iklim kontrolü için açılan ozon deliklerinin altından çok sıcak ve kuru olurken, başka yörelerde çok soğuk ve nemli oluyor.

    YanıtlaSil